DE HOE

DE HOE (voorheen: De Koe) is een intergenerationele, interstedelijke theaterspeel- en werkplaats met een thuisbasis in Antwerpen en Gent.

Tijdelijke Samenscholing

Tijdelijke Samenscholing maakt op een collectieve manier toneelvoorstellingen. Vanuit zowel persoonlijke als literaire vertrekpunten maken zij voorstellingen waarin muziek een belangrijke
rol speelt

Dood Paard

In de 20 jaar dat het Amsterdamse toneelgezelschap Dood Paard bestaat heeft de groep een eigen stijl van theater maken ontwikkeld die in de eerste plaats uitdrukt hoe de leden van het collectief met elkaar samenwerken en in het leven staan.

De Theatertroep

De Theatertroep is een jong en dynamisch Amsterdams theatercollectief, bestaande uit makers met verschillende achtergronden (o.a. de Rietveld Academie, het Conservatorium, de Toneelschool, de Theaterdocentenopleiding en Wijsbegeerte).

STAN

Toneelspelersgezelschap STAN werd opgericht door het acteurskwartet dat in 1989 samen afstudeerde aan het Antwerps Conservatorium.

't Barre Land

’t Barre Land is een toneelspelersensemble bestaande uit vijf toneelspelers, twee dramaturgen en een historicus.

De Roovers

De Roovers is een toneelspelersgezelschap dat in 1994 werd opgericht door afgestudeerden van het Conservatorium van Antwerpen.

LENZ

LENZ is een nieuw gezelschap van regisseur Erasmus Mackenna.